Ugens bolig i Skanderborg

Kilde: John Frandsen Skanderborg
Profilbillede
Michael Juul Sørensen
Annoncørbetalt

PRÆSENTERES I SAMARBEJDE MED EJENDOMSMÆGLERFIRMAET JOHN FRANDSEN

Rådyrvej 24, 8660 Skanderborg

Villa med gennemtænkt plantegning til kernefamilien

Ugens bolig er perfekt til familien, der gerne vil bo i et børnevenligt område med lukkede stisystemer og nem adgang til institutioner, skole, handelsskole, gymnasium, idrætsfaciliteter, svømmehal og indkøb.

Huset, der er fra 1997, råder over 151 kvadratmeter bolig i en gennemtænkt plantegning. Her er der både et soveværelse med direkte adgang til stort bad, og tre børneværelser og et mindre badeværelse.

I midten af huset er der køkkenalrum og stue, og de store vinduespartier sikrer et lyst og venligt hjem. Med til huset hører også en overdækket terrasse og en stor dobbelt garage med plads til både bilerne og hobbyprojekterne.

Tæt på det hele
Huset har en skøn lukket og privat have, og der er kun 300 meter hen til en skovdal med rislende bæk og skovstier – og herfra er der heller ikke langt til Skanderborg sø. 

Selvom huset ligger tæt på skøn natur, er det også nemt at komme ud på eventyr. Bybussen stopper nemlig næsten ved døren, og hvis man i stedet tager bilen, er der heller ikke langt til motorvejen. Derudover ligger Skanderborg Station i cykelafstand, og herfra tager det kun 12 minutter at komme til Bruuns Galleri i Aarhus.

Se flere billeder af boligen her

Mød redaktionen
Profilbillede
Rebecca Sejer Werge redaktion@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Martin Mørch smm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Linea Topp Jakobsen lj@heymate.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Julie Lundblad jl@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Stine Juul Christensen sjc@vores-mediehus.dk
Flere artikler