Fortsat stigning af Gazeller i Skanderborg

Profilbillede
dato

Siden kalenderen sagde 2016 har de hos Skanderborg Kommune hvert år oplevet en tilgang på minimum 25 nye virksomheder. Det specielle ved disse virksomheder er dog, at de alle har formået, at yde en overordentlig god indsats således, at de har kunne fordoble deres omsætning på bare fire år. 

De 28 virksomheder der i år, har kunne gennemføre dette, har foruden en vis stolthed også kunne tilføje noget andet til virksomheden - nemlig en Gazellenominering.  

Hos Skanderborg Kommune er de da også glade for, at høre om de mange nytilkomne gazellevirksomheder, da det ikke kun bidrager til, at få oprettet nye arbejdspladser men også en større vækst i kommunen. 

Kigger man på sidste års forløb, lykkedes det da også for hele 25 virksomheder at få selvsamme titel og dette endda på trods corona og restriktioner.

Men er det virkelig alle former for virksomheder der kan opnå denne flotte titel, tænker du nok og ja det er det. Blandt de 28 nytilkomne virksomheder der nu kan kalde sig for en gazellevirksomhed, er der både forskellige håndværksvirksomheder, reklamebureauer, rengøringsfirmaer og it-virksomheder.

Det handler om ambitioner

Det spiller derfor heller ingen rolle om hvorvidt du, arbejder i en stor eller lille virksomhed ligesom det heller ikke handler om, hvilken branche eller hvilket fagområde du arbejder med. Så længe ambitionerne er på plads kan alt lade sig gøre.

Kilde: Redaktionen