Rosenberg i rivende udvikling: “Der er ikke noget, vi ikke kan løse”

(Foto: Rosenberg Malerfirma)
Profilbillede
dato

Direktør Michael Rosenberg har siden 1999 drevet det malerfirma, der bærer hans navn. For ham har målsætningen altid været at tilbyde kvalitetsarbejde til fornuftige priser. 

Malerfirmaet Rosenberg har mange års erfaring indenfor malerfaget. Det har sikret en særlig ekspertise hos medarbejderne, og til daglig beskæftiger direktør Michael Rosenberg og hans ansatte sig med vidt forskellige løsninger. De arbejder med alt fra enkeltboliger til større byggerier.  

“Vi laver alt indenfor bygningsmaleri, det kan være til private - boligforeninger - kommunen - erhverv - nybyggeri og det er både inde og ude,” fortæller direktøren og uddybber:

“Vi har så bredt et team, at der ikke er noget, vi ikke kan løse.” 

Et malerfirma i rivende udvikling
Malerfirmaet har eksisteret i snart 25 år, og Michael Rosenberg begyndte det blot fem år efter endt lære.

“Jeg startede Malerfirma Michael Rosenberg i 1999 med en ansat og stille og roligt efter der kom mere arbejde ind, blev vi flere og flere. Jeg blev udlært i 1994 og fik denne mulighed i 99 om at blive malermester og den greb jeg og har ikke fortrudt,” fortæller Michael Rosenberg. 

Siden begyndelsen, da firmaet blot bestod af Michael Rosenberg og én anden medarbejder, er der sket store forandringer. Rosenberg Malerfirma har i dag over 50 medarbejdere tilknyttet, og det skyldes blandt andet en skelsættende beslutning for otte år siden:

“I 2015 lavede jeg en fusion med 2 andre firmaer, hvor Rosenberg Malerfirma blev grundlagt, og i dag beskæftiger vi 54 malersvende og 7 lærlinge,” forklarer Michael Rosenberg. 

Kvalitetsbevidst maler
For direktøren er det vigtigste, at kunderne altid er tilfredse med det stykke arbejde, som bliver udført: 

“Vi har en høj kvalitet og service, og vi er gode til at finde den rigtige løsning sammen med kunden. Vi overholder vores aftaler og afleverer ikke vores arbejde før, at kunden har sagt god for det. Mange af vores kunder ringer igen, når de har brug for endnu en god maler, og det er den bedste reklame, vi kan få." 

Du finder meget mere om Rosenberg Malerfirma A/S på deres Facebookside.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Rosenberg Malerfirma A/S