Seneste regnskab fra WH-PlanAction Rådg. Ing. ApS og 4 andre lokale virksomheder

Kilde: Erhvervsstyrelsen
Profilbillede
Søren Martin Mørch

WH-PlanAction Rådg. Ing. ApS i Skanderborg kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 283.612 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. maj 2019 til 30. april 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde WH-PlanAction Rådg. Ing. ApS en bruttofortjeneste på 9,2 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 8,1 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Bruun-Bruun Skanderborg ApS i Skanderborg kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på -179.117 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. juli 2019 til 30. juni 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde Bruun-Bruun Skanderborg ApS en bruttofortjeneste på 2,6 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 1,8 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Scott Sports Denmark A/S i Skanderborg kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 5,3 millioner kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. oktober 2019 til 30. september 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde Scott Sports Denmark A/S en bruttofortjeneste på 7,0 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 10,2 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Østjysk Gulvafslibning og Malerfirma ApS i Skanderborg kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 201.132 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2020 til 31. december 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde Østjysk Gulvafslibning og Malerfirma ApS en bruttofortjeneste på 2,8 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 3,5 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


LIDO FITNESS ApS i Skanderborg kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på -26.417 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. juli 2019 til 30. juni 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde LIDO FITNESS ApS en bruttofortjeneste på 2,2 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 2,2 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Denne artikel er skrevet af Søren Martin Mørch og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Erhvervsstyrelsen.
Flere artikler